HVAD FÅR DU?

Selvtillid er godt, men selvindsigt er bedre

fabriks-arbejder-blaa-dragt
2-maend-teamwork-kontor
SVAR PÅ STRATEGI, LEDELSE, PROCESSER & DIGITALT

Få svar på de svære spørgsmål

At se virksomheden vokse og blive større, er en fantastisk følelse. Men det stiller samtidig krav til indsigt i strategi, ledelse, processer og digitalt. I takt med at du som leder må afgive ansvar og nye områder opstår, bliver det sværere at bevare overblikket og nærheden til driften.

Virksomheden bliver mere kompleks og som leder kan du få vanskeligt ved at få ærlige svar på de hårde spørgsmål. Hvor ligger vores strategi stærk nok? Er vores processer tidssvarende? Overser vi kritiske funktioner? Tillader kulturen at vi indrømme fejl?

SMVVÆRKTØJET fra IDDAS gør en forskel.

PRIORITERER VIRKSOMHEDENS INDSATS

Kend din virksomheds muligheder og risici til bunds

IDDAS tilbyder en systematisk proces med personlig rådgivning og et helt unikt vurderingsværktøj, der gør dig i stand til, selv at vurdere og identificere indsatsområder inden for salg, drift, organisation og økonomi. Det hjælper dig til at vurdere og prioritere virksomhedens indsats inden for strategi, ledelse, processer og digitalisering.

Med SMVVÆRKTØJET får du en effektiv analyse og vurdering samt en klar indsigt i forbedringsmulighederne. Du får samtidig afdækket virksomhedens "blinde vinkler" der kan være svære, selv at få øje på. Det gør dig nemmere i stand til at at fokusere på hvilke områder der skal forbedres og udvikles.

board-post-its-mand
maand-papir-laptop-snak
TILLID

Skab tillid gennem en verifikation

SMVVÆRKTØJET for vurdering, giver dig mulighed for at opnå et certifikat, et synligt bevis der øger omverdenens tillid til virksomheden. Som de første i Danmark og Europa tilbyder vi en godkendt standard for grundlæggende vurdering af SMV virksomheder.

Standarden er udviklet sammen med mere end 150 udvalgte personer med speciale i små og mellemstore virksomheder og omfatter ejerledere, direktører, bestyrelsesmedlemmer, konsulenter og specialister. Standarden er godkendt af Den Danske Akkrediteringsfond DANAK og udviklet ud fra ISO-17029 standarden.

"Værktøjet giver et godt samlet overblik over de områder af virksomheden, hvor processer og systemer kan udvikles og dokumenteres bedre”

DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS

Få et møde om dine muligheder

Hvis du vil vide mere om SMVVÆRKTØJET kan du booke et møde med en af vores erfarne associates. De vil sammen med dig forklare mere om SMVVÆRKTØJET, og hvordan analysen laves i samarbejde med dem.

laptop-table-mature-male-women-younger-male