HVAD FÅR DU?

Indsigt i egne styrker og svagheder kommer frem i lyset - og først her kan forbedringerne ske

 

fabriks-arbejder-blaa-dragt
2-maend-teamwork-kontor
SVAR PÅ STRATEGI, LEDELSE, PROCESSER & DIGITALT

Få svar på de svære spørgsmål

At se virksomheden vokse og blive større, er en fantastisk følelse. Men det stiller samtidig krav til indsigt i strategi, ledelse, processer og digitalt. I takt med at du som leder må afgive ansvar og nye områder opstår, bliver det sværere at bevare overblikket og nærheden til driften.

Virksomheden bliver mere kompleks og som leder kan du få vanskeligt ved at få ærlige svar på de hårde spørgsmål. Er vores strategi stærk nok? Er vores processer tidssvarende? Overser vi kritiske funktioner? Tillader kulturen at vi indrømme fejl?

PRIORITERER VIRKSOMHEDENS INDSATS

Kend din virksomheds muligheder og risici til bunds og skab værdi gennem et struktureret forløb.

IDDAS tilbyder et systematisk forløb med dialog og et helt unikt vurderingsværktøj, der gør dig i stand til at vurdere og identificere indsatsområder inden for salg, drift, organisation og økonomi. Det hjælper dig til at vurdere og prioritere virksomhedens indsats inden for strategi, ledelse, processer og digitalisering så du konsekvent øger værdiskabelsen.

I forløbet laver vi sammen en effektiv analyse og vurdering som giver dig og din ledergruppe en klar indsigt i forbedringsmulighederne. Du får samtidig afdækket virksomhedens "blinde vinkler" der kan være svære, selv at få øje på. Det gør dig nemmere i stand til at at fokusere på hvilke områder der skal forbedres og udvikles.

board-post-its-mand
maand-papir-laptop-snak
TILLID

Skab tillid gennem en verifikation af jeres udviklingsmuligheder.

IDDAS' grundlæggende værktøj for vurdering af modenhed, er godkendt af DANAK som en standard indenfor ISO 17029 og IDDAS er akkrediteret til at verificere jeres virksomheds modenhed og dermed deres modstandskraft, potentiale og udviklingsmuligheder.

I modtager et certifikat, som et synligt bevis der øger omverdenens tillid til jeres virksomhed. Som de første i Danmark og Europa tilbyder vi en godkendt standard for grundlæggende vurdering af SMV virksomheder.

Standarden er udviklet sammen med mere end 200 udvalgte personer med speciale i små og mellemstore virksomheder og omfatter ejerledere, direktører, bestyrelsesmedlemmer, konsulenter og specialister. 

"Værktøjet giver et godt samlet overblik over de områder af virksomheden, hvor processer og systemer kan udvikles og dokumenteres bedre”

DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS

Få et møde om dine muligheder

Hvis du vil vide mere om et IDDAS forløb, kan du booke et møde med en af vores erfarne aut. rådgivere. De vil sammen med dig øge værdiskabelsen der i sidste ende gør din virksomhed mere værd.

laptop-table-mature-male-women-younger-male