IDDAS SMV FORLØB SKABER VÆRDI

IDDAS SMV forløbet

Sammen med IDDAS aut. rådgivere får du et fortroligt og velstruktureret forløb, der præcist viser hvordan I kan arbejde med at løfte virksomhedens modenhed og dermed øge værdien af virksomheden

  • 1 - Forberedelse og Vurdering

  • 2 - Indsigt og bearbejdning

  • 3 - Løsninger der skaber værdi

  • 4 - Løbende værdiskabelse

1 - Forberedelse og Vurdering

Forløbet starter med at identificere jeres aktuelle modenhedsniveau samt styrker og svagheder ift. hvordan I arbejder med funktionerne salg, drift, organisation og økonomi samt områderne strategi, ledelse, processer og digitalisering.

Vores fælles mål er at udpege og prioritere de områder i jeres virksomhed, der er vigtige og afgørende for at kunne eksekvere jeres drifts- og udviklingsplaner, og dermed øge virksomhedens værdi.

Vi bruger IDDAS SMV modenhedsværktøjet til at identificere den nuværende tilstand, præcist og scoret efter den bagvedliggende standard.

download

 

2 - Indsigt og bearbejdning

Vi går i dialog med jer i ledelsen om, hvad vurderingen af jeres virksomhed siger, baseret på det ISO 17029 baserede vurderingsværktøj. Indsigten i virksomhedens måde at arbejde på, bliver opnået gennem analyse og bearbejdning af vurdering. Jeres individuelle vurdering bliver bearbejdet til konsensus, idet vurderingsgrundlaget er kvalificeret gennem SMV vurderingsværktøjet.

fase-2

 

3 - Løsninger der skaber værdi

Herfra skal vi afgøre, hvor det bedst kan betale sig at sætte ind for at skabe forbedringer, afhængigt af jeres branche, marked og kunder. Sammen skaber vi løsningerne som øger jeres værdiskabelse gennem øget konkurrenceevne. Vi prioriterer og planlægger konkrete handlinger til gennemførelse som det næste naturlige skridt.

fase-3

 

4 - Løbende værdiskabelse

Vi laver sammen en plan, der kan gennemføres i jeres virksomhed. Vi sikrer, at planerne tilpasses jeres hverdag, og at ændringerne bliver opfattet som naturlige og vigtige.

Knap-ejer

 

DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS

Få et møde om dine muligheder

Hvis du vil vide mere om et IDDAS SMV forløb, kan du booke et møde med en af vores erfarne aut. rådgivere. De vil sammen med dig øge værdiskabelsen, der i sidste ende gør din virksomhed mere værd.

kontakt-iddas