IDDAS RÅDGIVNING

Udnyt SMVVÆRKTØJET med en erfaren rådgiver

gennmgaa-vaerktøj-paa-device
SMVværktøjet SKABER VÆRDI

SMVVÆRKTØJET skaber værdi med erfarne rådgivere fra IDDAS

Selvom SMVVÆRKTØJET er et selv-evaluerings værktøj du let kan udfylde selv, kan vores meget erfarne rådgivere med +20 års ledelseserfaring fra direktioner og bestyrelser, hjælpe dig på vej.

IDDAS har et hold af meget erfarne, SMV-indsigtsfulde rådgivere, der alle er +50 med SMV erfaring som ejerleder, direktør, bestyrelsesmedlem og rådgiver for SMV’ere. De er alle autoriserede i standarden og i værktøjet.

  • 1. Rådgivning til udfyldelsen af SMVværktøjet

  • 2. Rådgivning til udnyttelse af resultatet

Rådgivning til udfyldelsen af SMVVÆRKTØJET

IDDAS aut. rådgivere vil gerne hjælpe med at besvare SMVVÆRKTØJET bedst muligt og stiller sig til rådighed så du kan opnå den mest korrekte anvendelse af værktøjet.

Under udfyldelsen vil du opleve, at du får indsigt i din virksomheds blinde vinkler, der vil overraske dig.

download

 

Rådgivning til udnyttelse af resultatet

IDDAS autoriserede rådgivere kan med deres omfattende erfaring bidrage til at udnytte de muligheder, der fremkommer ved at analysere resultatet af vurderingen. Med deres indsigt i SMV'er og en fuld forståelse for ejernes og bestyrelsens udfordringer vil I som virksomhed få sat fokus på de områder der skaber værdi for netop jer.

download

 

DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS

Få et møde om dine muligheder

Hvis du vil vide mere om SMVVÆRKTØJET kan du booke et møde med en af vores dygtige associates. De vil sammen med dig forklare mere om SMVVÆRKTØJET, og hvordan analysen laves og verificeres i samarbejde med dem.

laptop-table-mature-male-women-younger-male