IDDAS RÅDGIVNING

Udnyt vores erfarne rådgivere, der giver indsigt i forløb, modenheds standarden og værktøjet.

gennmgaa-vaerktøj-paa-device
SMV MODENHEDSVÆRKTØJET SKABER VÆRDI

IDDAS skaber værdi gennem vores erfarne rådgivere og vores metoder.

SMV modenhedsværktøjet er et selv-evaluerings værktøj du let selv kan udfylde.  Vores meget erfarne rådgivere med +20 års ledelseserfaring fra direktioner og bestyrelser, hjælpe dig på vej.

IDDAS har et hold af meget erfarne, SMV-indsigtsfulde rådgivere, der alle har SMV erfaring som ejerleder, direktør, bestyrelsesmedlem og rådgiver for SMV’ere. De er alle autoriserede i standarden og i værktøjet.

  • 1. Rådgivning til udfyldelsen af SMV modenhedsværktøjet

  • 2. Rådgivning til udnyttelse af resultatet

Rådgivning til udfyldelse af af SMV modenhedsværktøjet

IDDAS aut. rådgivere vil gerne hjælpe med at besvare SMV modenhedsværktøjet bedst muligt og stiller sig til rådighed, så du kan opnå den mest korrekte anvendelse af værktøjet.

Under udfyldelsen vil du opleve, at du får indsigt i din virksomheds blinde vinkler, der vil overraske dig.

download

 

Rådgivning til udnyttelse af resultatet

IDDAS aut. rådgivere kan med deres omfattende erfaring bidrage til at udnytte de muligheder, der fremkommer ved at analysere resultatet af vurderingen. Med deres indsigt i SMV'er og en fuld forståelse for ejernes og bestyrelsens udfordringer vil I som virksomhed få sat fokus på de områder der skaber værdi for netop jer.

download

 

DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS

Få et møde om dine muligheder

Hvis du vil vide mere om IDDAS og vores metoder, kan du booke et møde med en af vores dygtige associates. De vil sammen med dig forklare mere og hvordan du kan komme videre.

laptop-table-mature-male-women-younger-male