SELV-VURDERING

Licens til SMVVÆRKTØJET inkl. personlig rådgivning

arbejdsplads-kontor
SMV-VÆRKTØJET SKABER VÆRDI

SMVVÆRKTØJET skaber værdi du kan bygge videre på

Sammen med licensen til SMVVÆRKTØJET får du personlig rådgivning, og en vurdering du selv kan foretage. Herefter har du mulighed for at udbygge med ekstra niveauer for rådgivning, der ultimativt giver din virksomhed et ISO 17029-baseret certifikat, der giver troværdighed.

  • Fase 1 - Instruktion med IDDAS aut. rådgiver

  • Fase 2 - Selvvurdering

  • Fase 3 - Resultater og handlinger

Fase 1 - Instruktion med IDDAS aut. rådgiver

Før du går i gang, bliver du grundigt instrueret af en IDDAS aut. rådgiver. Det varer ca. et par timer - afhængig af dit behov. Her bliver du klædt på til at forstå, hvordan du vurderer de udsagn du bliver stillet overfor. Du får tildelt et sikkert link med adgang til IDDAS unikke online platform. Du er klar til at gå i gang.

download

 

Fase 2 - Selvvurdering

Efter mødet med IDDAS rådgiveren er du nu klar til at starte din vurdering. Værktøjet er et selv-evalueringsskema, der findes online.

Det består af maksimalt ca 340 udsagn, tilpasset den slags virksomhed du driver. Du skal vurdere 4 hovedområder: salg, drift, organisation, økonomi og overveje dine svar i forhold til hvad du kan dokumentere. Jo mere præcis du er, jo mere får du ud af værktøjet. 

fase-2

 

Fase 3 - Resultater og handlinger

Du får en Resultat-rapport ved afslutingen af udfyldelsen så du kan stille skarpt på de kritiske områder som vurderingen bringer frem i lyset - præsenteret på en måde, der er lige til at gå til. Vi sikrer, at du fokuserer på det vigtigste først ved at vælge hvilke områder du mener, der giver størst værdi for virksomheden:

  • Afdækning af væsentlige indsatsområder  og hvordan du kan udvikle virksomheden og dermed øge værdien.
  • Fuld klarhed over hvor dine svagheder og styrker i virksomheden ligger
  • Styrkelse af din modstandskraft i nedgangstider.
  • Fuld indsigt - helt ind i hjertet af driften, der hvor du tjener eller taber penge
  • Klarhed over, hvor du skal sætte ind - også hvis du overvejer generationsskifte, salg eller finansiering.

fase-3

 

DU ER VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS

Få adgang til værktøjet og kom i gang

Hvis du vil vide mere om SMVVÆRKTØJET kan du booke et møde med en af vores erfarne rådgivere. I vil sammen skabe indsigt i de kritiske områder og udvikle planer for at øge værdien af virksomheden.

kontakt-iddas