Styregruppe

Projektet SMV Due Diligence StandardIDDAS styregruppe for projektet består af meget erfarne forretningsfolk, der alle har erfaring med udvikling og drift af egen virksomhed samt et stort antal due diligences på CV'et.

De er udpeget af bl.a. Dansk Erhverv, Dansk Industri, Ledernes Hovedorganisation og Asnet Board.


De bidrager med deres indsigt og erfaringer til af skabe Danmarks og EU's første  due diligence standard for SMV'er og er projektets kontrolinstans. 

IDDAS refererer i projektet til styregruppen.Uwe Birkkjær

Formand for styregruppen, udpeget af Dansk Erhverv.

Peter Gjedde

Medlem af styregruppen, udpeget af Asnet Board

Janicke Schultz-Petersen

Næstformand for styregruppen, udpeget af Dansk Industri.

Bjarne Henning Jensen

Medlem af styregruppen, udpeget af Ledernes Hovedorganisation

Marie-Louise Bjerg

Medlem af styregeruppen, udpeget af IDDAS.

Vores baggrund

Såvel IDDAS teamet som vores advisory board og styregruppe er erfarne praktikere der har gennemført mange investering og andre finansielle løsninger og dermed har stor indsigt i de mange forskellige måder due diligences gennemføres på i dag. Vi bygger vores arbejde med due diligences på såvel erfaringen som videnskabelige metoder for at skabe de bedste løsninger.Vores vision

Vi bygger en omfattende due diligence grundsten, som kan bruges af langt de fleste virksomheder. Baseret på denne grundsten, vil vi udvikle yderligere standarder som naturlige udbygninger. Vi vil udvikle due diligences der inkluderer forskellige teknologier, ligesom udviklingen af en specifik due diligence for udvalgte brancher kan komme på tale. Vi er åbne overfor idéer.

Vejen frem

Vores arbejde baserer sig på legitimitet gennem omkring 200 praktikere. Dette arbejdsfællesskab vil bygge fremtidens due diligences for nye teknologier og typer af virksomheder, lige fra sociale virksomheder til blockchain baserede virksomheder. Vores base af praktikere vil løbende blive tilpasset således at de bedste kompetencer kommer i spil til den specifikke udfordring.