Associates


Som Associate til IDDAS får du mulighed for at blive eksamineret i SMV-standarden og dermed kontraktuelt muligheden for at verificere SMV'er i standarden. Vi tror på, at vi sammen kan skabe et nyt forretningsområde for SMV-konsulenter og vi tilbyder jer, at bruge disse fordele, blot I fortsætter med at deltage i udviklingen af SMV due diligence projektet. Du bliver samtidig gratis medlem af IDDAS. Mangler du password, så skriv til klauskjacobsen@iddas.org for at søge om at blive registreret.

Navn

E-mail

LinkedIn Profil

Beskrivelse

Klaus Jacobsen

klauskjacobsen@iddas.org

Ledende partner, IDDAS. Due diligences, forretningsudvikling.

Martin H. Crillesen

martinhcrillesen@iddas.org

Partner IDDAS. Business Executive at the View, Strategic Digital Expert

Claus Due

clausdue@iddas.org

Partner IDDAS. Business Executive at the View, Strategic Digital Expert

Oliver Strunck

oliverstrunck@iddas.org

Project Manager at IDDAS


Klaus Jacobsen
Martin H. Chrillesen
Claus Due
Oliver Strunck

Vores baggrund

Såvel IDDAS teamet som vores bestyrelse, er erfarne praktikere der har gennemført mange investering og andre finansielle løsninger og dermed har stor indsigt i de mange forskellige måder due diligences gennemføres på i dag. Vi bygger vores arbejde med due diligences på såvel erfaringen som videnskabelige metoder for at skabe de bedste løsninger.Vores vision

Vi bygger en omfattende due diligence grundsten, som kan bruges af langt de fleste virksomheder. Baseret på denne grundsten, vil vi udvikle yderligere standarder som naturlige udbygninger. Vi vil udvikle due diligences der inkluderer forskellige teknologier, ligesom udviklingen af en specifik due diligence for udvalgte brancher kan komme på tale. Vi er åbne overfor idéer.

Vejen frem

Vores arbejde baserer sig på legitimitet gennem omkring 150 praktikere. Dette arbejdsfællesskab vil bygge fremtidens due diligences for nye teknologier og typer af virksomheder, lige fra sociale virksomheder til blockchain baserede virksomheder. Vores base af praktikere vil løbende blive tilpasset således at de bedste kompetencer kommer i spil til den specifikke udfordring.