OM OS

En non-profit organisation der udvikler SMV'er

iddas-om-os-tavle
maand-papir-laptop-snak
MISSION

Vores mission er at skabe værdi for SMV'er

IDDAS blev stiftet i 2020 som en non-profit forening, der alene har til formål at fremme SMV'ers udvikling i såvel Danmark som Europa. Vi vil arbejde med udvikling af standarder og andre værktøjer, der giver værdi til SMV'ers strategiudvikling, indsigtsfuld ledelse, proaktive processer og fremadrettet digitalisering.

Arbejdet er kun begyndt, men vi vil udvikle os med tiden og helst forud for tiden, således at danske SMV'er kan få et forspring i den internationale konkurrence.

EFFEKTIV ANALYSE, VURDERING & INDSIGT

En standard lavet af SMV'er til SMV'er

IDDAS tilbyder en systematisk proces med personlig rådgivning og et helt unikt vurderingsværktøj, der gør dig i stand til, selv at analysere og identificere indsatsområder inden for salg, drift, organisation og økonomi. Det hjælper dig til at vurdere og prioritere virksomhedens indsats inden for strategi, ledelse, processer og digitalisering.

Med SMV vurderingsværktøjet får du en effektiv analyse og vurdering samt en klar indsigt i potentialet. Du får samtidig afdækket virksomhedens "blinde vinkler" der kan være svære, selv at få øje på. Det gør dig nemmere i stand til at at fokusere på hvilke områder der skal forbedres og udvikles.

 

moede-omkring-bord-partner-og-samarbejdspartner
SAMARBEJDE MED IDDAS

Hvem har fordele af at samarbejde med IDDAS?

Virksomhedsejere

Identificer dine udfordringer og mød fremtiden  med større modstandskraft

Bestyrelser

Få et faktabaseret grundlag for en dialog med ledelsen og styrk tilliden

Konsulenter

Få ægte indsigt i dine kunder og bistå der hvor virksomheden reelt har behov

Banker

Få en dyb indsigt i kundens risici og modstandskraft og undgå hensættelser

KUNDEUDTALELSER

Hvad siger brugerne

“Processen med IDDAS var en øjenåbner og giver direktionen og bestyrelsen en ny mulighed for at prioritere indsatsområder.”

"Værktøjet giver et godt samlet overblik over de områder af virksomheden, hvor processer og systemer kan udvikles og dokumenteres bedre”

"Vi kan se at vores procesoverblik, graden af optimering og dokumentation, minimerer vores samlede risici"

DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS

Få et møde om dine muligheder

Hvis du vil vide mere om SMV modenhedsværktøjet kan du booke et møde med en af vores dygtige associates. De vil sammen med dig forklare mere om SMVmodenhedsværktøjet og hvordan analysen laves og verificeres i samarbejde med dem.

laptop-table-mature-male-women-younger-male