PARTNER

Vores partnerne og samarbejdspartnere gør os stærkere

partner-og-samarbejdespartner-snakker
moede-omkring-bord-partner-og-samarbejdspartner
VI STÅR STÆRKERE SAMMEN

Partnere og samarbejdspartnere

Et projekt og virksomhed er ikke stærkere end deres samarbejdspartnere og partnere. Vi kan derfor med stolthed sige, at vores partnere og samarbejdspartnere er de stærkeste på deres felter i Danmark. Vi har landets største SMV-organisationer og de største og mest indflydelsesrige foreninger for investorer og bestyrelsesmedlemmer.

Og endelig har vi Danmarks stærkeste institutioner for forskning i SMV'er og udvikling af SMV-værktøjer blandt partnerne.

VIL I OGSÅ VÆRE PARTNER?

IDDAS samarbejdspartnere

danban

DanBan

Har støttet IDDAS fra begyndelsen. Deres over 235 medlemmer er en styrke i kraft af medlemmernes professionelle investeringserfaring samt deres erfaring med vurdering af virksomheder. Medlemmerne er både investorer, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.

uden_background

Asnet Board

Er med over 200 medlemmer Danmarks mest omfattende bestyrelsesnetværk med professionelle ressourcer og services til deres medlemmer. Medlemmernes erfaring med due diligence er omfattende og de leverer en absolut stærk ressource i projektet som styrker standardens chanche for succes.

logo_sort

CeSME

Center for Små og Mellemstore Virksomheder ved Aarhus Universitet er forskningspartner fo IDDAS i projektet for SMV'er. CeSME arbejder med hvordan man skaber og styrer udvikling, vækst og arbejdspladser i danske SMV’er. Som partner med IDDAS leverer de indsigt i SMV'ers vilkår og muligheder.

cbs-logo

CEV

Center for Ejerledede Virksomheder ved Copenhagen Business School er forskningspartner for IDDAS i projektet SMV Due Diligence. CEV har som mål at bidrage til udvikling og værdiskabelse i ejerledede virksomheder. Som partner med IDDAS bidrager de med forskningsbaseret viden om ejerledelse i SMV'er.

logo_uden_background

Dansk Industri

Er med over 18.000 medlemmer Danmarks største organisation for SMV'er. Anslået er ca. 12.000 medlemmer SMV'er. DI hjælper virksomheder med rådgivning indenfor mange områder og er ledende i bestræbelserne på at skaffe danske virksomheder der bedste rammevilkår, herunder de bedste vilkår til at udvikle virksomhedernes forretingsgrundlag.

Logo_uden_background (1)

Dansk Erhverv

Er med sine mere end 17.000 medlemmer både en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening. DE arbejder for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i til gavn for arbejdspladser, velstand og Danmark i fremgang. DE arbejder for et Danmark med sammenhængskraft og handlekraft.

Lederne

Lederne

Er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne, Virksom og PRO. Lederne kan matche et dynamisk og fleksibelt arbejdsmarked, hvor rigtig mange skifter karrierespor fra eksempelvis fagspecialist til leder eller fra leder til selvstændig.

BetterBoard_logo_black_Kvadrat-01

Better Board

Better Board er en af Danmarks mest udbredte bestyrelsesplatforme. IDDAS har haft fornøjelsen af at bruge platformen i hele udviklingsforløbet, hvilket har øget professionaliteten af vores arbejde i først Styregruppen og dernæst i bestyrelsen.Vi anbefaler klart Better Board.

DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS

Få et møde om dine muligheder

Hvis du vil vide mere om SMV modenhedsværktøjet kan du booke et møde med en af vores dygtige associates. De vil sammen med dig forklare mere om SMV modenhedsværktøjet og hvordan analysen laves og verificeres.

laptop-table-mature-male-women-younger-male