VERIFIKATION OG CERTIFIKAT

Få et certifikat på jeres SMV vurdering 

arbejder-i-maskin-hal
trovaerdig-samarbejde
TROVÆRDIGHED

Skab troværdighed med et certifikat på jeres modenhedsniveau

Som den ultimative dokumentation for jeres modenhedsniveau, kan en IDDAS aut. verifikator gennemføre en verifikation, der nøje gennemgår jeres vurdering og sikrer, at den svarer overens med standarden ISO/IEC 17029:2019.

Der udstedes et certifikat, som I kan anvende overfor banker og samarbejdspartnere eller til en faktabaseret dialog med bestyrelsen. Certifikatet øger troværdigheden.

SMV Modenhedsværktøjet SKABER VÆRDI

En værdiskabende proces

Verifikationsprocessen er en grundig analyse og dokumentation af din virksomhed – en due diligence proces. Her får du en tilstandsrapport og et dokument, som bekræfter, at dine oplysninger om virksomheden er troværdige, baseret på en uvildig gennemgang og bekræftelse fra IDDAS.

Det giver en køber tryghed og indsigt samt en åben dialog om et ejerskifte, det strategiske samarbejde med en ny partner eller en investor. Det viser dine finansieringskilder, at der er orden i din drift og din virksomhedsledelse.

  • Certifikat på virksomhedens modenhed

Certifikat på virksomhedens modenhed og udviklingsområder

Som den ultimative dokumentation for din virksomheds modenhedsniveau og udviklingsområder, kan vores aut. verifikatorer gennemføre en verifikation. Det er i princippet den samme proces som ved gennemførelsen af en ISO certificering, blot meget mere effektiv og billigere. Med dette certifikat i hånden kan du møde banken med klarhed og bestyrelsen med indsigt.

download

 

DU ER VELKOMMEN TIL AT TAGE FAT I OS

Lad os tage en snak om verifikation og certifikat

Vores rådgivere sidder klar til at gennemgå mulighederne for dig og din virksomhed

kontakt-iddas